Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

1. ALGEMEEN

Na ontvangst van uw reservering sturen wij u per email een bevestiging en vragen wij binnen 14 dagen een aanbetaling te voldoen van 50% van de totale verblijfsprijs. Uw reservering is definitief zodra wij uw aanbetaling ontvangen hebben. Het restant van 50% dient 1 maand voor aankomst te zijn voldaan. Met het voldoen van de aanbetaling bevestigt u met de hieronder afgedrukte voorwaarden akkoord te gaan en is er sprake van een definitieve overeenkomst tussen huurder (gast) en verhuurder (Finca Paraíso). Bij uitblijven van de aanbetaling binnen 14 dagen behouden wij ons het recht voor de woning opnieuw vrij te geven voor verhuur. Bij verblijven vanaf 4 weken gelden aangepaste voorwaarden. In dat geval dient het restant van 50% 2 maanden voor aankomst te zijn voldaan.

2. WIJZIGEN EN ANNULEREN

Wijzigingen kunnen slechts in overleg met en na schriftelijke toestemming van Finca Paraíso worden aanvaard en kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Bij annulering worden de volgende bedragen in rekening gebracht:

bij annulering t/m 60 dagen voor aanvang van het verblijf wordt de volledige aanbetaling minus € 15,00 administratiekosten gerestitueerd.

bij annulering korter dan 60 dagen en langer dan 30 dagen voor aanvang van de huurperiode dan vervalt de aanbetaling aan Finca Paraíso, tenzij we de woning weer opnieuw kunnen verhuren.

bij annulering korter dan 31 dagen wordt de totale verblijfsprijs in rekening gebracht, tenzij we de woning weer opnieuw kunnen verhuren. Wij adviseren om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Bij verblijven vanaf 4 weken gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

bij annulering t/m 90 dagen voor aanvang van het verblijf wordt de volledige aanbetaling minus € 15,00 administratiekosten gerestitueerd.

bij annulering korter dan 90 dagen en langer dan 60 dagen voor aanvang van de huurperiode dan vervalt de aanbetaling aan Finca Paraíso, tenzij we de woning opnieuw kunnen verhuren.

bij annulering korter dan 61 dagen wordt de totale verblijfsprijs in rekening gebracht, tenzij we de woning weer opnieuw kunnen verhuren. Wij adviseren om een annuleringsverzekering af te sluiten.

3. VERZEKERINGEN

Gasten dienen zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering en een reisverzekering. Bij annulering van het verblijf dienen eventuele kosten te worden verhaald op de verzekeraar. De gast dient hiervoor contact op te nemen met de verzekeraar waar de verzekering is afgesloten.

4. AANKOMST EN VERTREK

De woning is op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur ter beschikking tenzij in onderling overleg een ander tijdstip is afgesproken. Op de dag van vertrek dient de woning uiterlijk om 10.00 uur vrijgegeven te zijn.

5. AANSPRAKELIJKHEID

Finca Paraíso aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan en diefstal of verlies van eigendommen van gasten evenals letsel of ongeval berokkend aan gasten, ongeacht de oorzaak daarvan. Het gebruik van het zwembad geschiedt op eigen risico, het zwembad is onbewaakt. Betreding van ons domein is voor eigen rekening en op eigen risico.

6. OVERMACHT

Indien Finca Paraíso een reservering moet annuleren ten gevolge van overmacht, dan wordt de gedane aanbetaling terugbetaald. Finca Paraíso aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor overige door de gast geleden schade, er kan geen verdere aanspraak worden gemaakt op enige vorm van vergoeding, van welke aard dan ook.

7. DE WEBSITE

De eigenaar en uitgever van deze website is Finca Paraíso.
Onze Website: https://www.fincaparaiso-lapalma.com wordt gehost door: Pongh! Gevestigd op 1 Avenue du Parc te Saint-Martin de Villereglan (11300) FRANCE Telefoon: +33 9 77 21 51 08.