Covid-19 en Finca Paraíso

Veilig en vertrouwd bij Finca Paraíso op vakantie in Coronatijd

Het zijn bijzondere tijden om op vakantie te gaan door de Corona-perikelen. Zoals altijd staat bij ons service en gastvrijheid hoog in het vaandel. Met de benodigde maatregelen die het coronavirus met zich meebrengt, zorgen wij ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een onbezorgde vakantie.

De situatie op La Palma

Op La Palma is er geen massatoerisme, het gehele eiland is gericht op individueel toerisme. Afgeladen stranden zul je hier sowieso niet aantreffen en in de bergen kan zorgeloos gewandeld worden zonder veel mensen tegen te komen, afgezien wellicht van enkele zeer populaire routes. Maar ook daar is het houden van de benodigde afstand geen probleem.

Voor onze gasten is het goed om te weten dat:
Het dragen van mond/neuskapjes in openbare buiten- en binnenruimtes (op straat, supermarkt, winkels, openbaar vervoer, etc.) verplicht is. Dit geldt niet op het strand, terrassen, in restaurants en tijdens het sporten en wandelen in de natuur. Wij zorgen ervoor dat er bij aankomst een mondkapje per persoon klaarligt. Verder kunt u deze zelf aanschaffen bij een apotheek. Of meenemen uit Nederland natuurlijk.

Uw verblijf bij Finca Paraíso – La Palma

Onze twee appartementen liggen op een rustige en landelijke locatie. U verblijft in een individuele vakantiewoning, met een eigen opgang. De schoonmaak wordt door onszelf verzorgd, er is dus verder geen personeel dat in de woningen komt. Beide woningen beschikken over eigen terrassen. Er is een gemeenschappelijk panoramaterras, maar dat is groot genoeg om afstand tot elkaar te bewaren.

In de woningen zijn desinfecterende handgel en reinigingsproducten aanwezig. Na vertrek van gasten worden de woningen grondig als altijd door ons gereinigd. Uiteraard maken we daarbij gebruik van desinfecterende middelen.

Aanvullende annuleringsvoorwaarden ivm Covid-19

Zodra er updates over reizen naar Spanje/La Palma zijn, melden we dit op deze pagina. Sowieso blijven we in contact met onze gasten over het geboekte verblijf en de mogelijkheden die er al dan niet zijn. Mocht uw vlucht vanwege Corona gecanceld worden of mocht reizen naar La Palma niet mogelijk zijn vanwege door de overheid opgelegde restricties, dan kunt u ofwel de reservering verzetten naar een later tijdstip (binnen 1 jaar), dan wel restitueren wij uw (aan)betaling. Als er geen restricties zijn en er weer gevlogen wordt, maar u wilt toch annuleren vanwege persoonlijke overwegingen, dan gelden onze reserverings- en annuleringsvoorwaarden zoals onder vermeld.

KIJK VOOR DE HUIDIGE MOGELIJKHEDEN OM NAAR LA PALMA TE VLIEGEN OP DE PAGINA CONTACT

Blijf veilig en gezond en hopelijk tot snel!

 

 

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

1. ALGEMEEN

Na ontvangst van uw reservering sturen wij u per email een bevestiging en vragen wij binnen 7 dagen een aanbetaling te voldoen van 50% van de totale verblijfsprijs. Uw reservering is definitief zodra wij uw aanbetaling ontvangen hebben. Het restant van 50% dient 30 dagen voor aankomst te zijn voldaan. Met het voldoen van de aanbetaling bevestigt u met de hieronder afgedrukte voorwaarden akkoord te gaan en is er sprake van een definitieve overeenkomst tussen huurder (gast) en verhuurder (Finca Paraíso). Bij uitblijven van de aanbetaling binnen 7 dagen behouden wij ons het recht voor de woning opnieuw vrij te geven voor verhuur. Bij verblijven vanaf 4 weken gelden aangepaste voorwaarden. In dat geval dient het restant van 50% 2 maanden voor aankomst te zijn voldaan.

2. WIJZIGEN EN ANNULEREN

Wijzigingen kunnen slechts in overleg met en na schriftelijke toestemming van Finca Paraíso worden aanvaard en kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Bij annulering worden de volgende bedragen in rekening gebracht:

bij annulering tot 30 dagen voor aanvang van het verblijf wordt de aanbetaling gerestitueerd als wij een nieuwe boeking met dezelfde waarde verkregen hebben.

bij annulering korter dan 31 dagen wordt de totale verblijfsprijs in rekening gebracht, tenzij we een nieuwe boeking met dezelfde waarde verkregen hebben. Wij adviseren om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Bij verblijven vanaf 4 weken gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

bij annulering tot 60 dagen voor aanvang van het verblijf wordt de aanbetaling gerestitueerd als wij een nieuwe boeking met dezelfde waarde verkregen hebben.

bij annulering korter dan 61 dagen wordt de totale verblijfsprijs in rekening gebracht, tenzij we een nieuwe boeking met dezelfde waarde verkregen hebben. Wij adviseren om een annuleringsverzekering af te sluiten.

3. VERZEKERINGEN

Gasten dienen zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering en een reisverzekering. Bij annulering van het verblijf dienen eventuele kosten te worden verhaald op de verzekeraar. De gast dient hiervoor contact op te nemen met de verzekeraar waar de verzekering is afgesloten.

4. AANKOMST EN VERTREK

Wij gaan ervan uit dat u na aankomst op het vliegveld ongeveer 2 uur nodig heeft om bij ons te  komen (incl. boodschappen doen) en streven ernaar de woning dan ook voor u klaar te hebben. Bij vroege vluchten zal dat misschien niet altijd lukken, als de voorgaande gasten pas die ochtend vertrekken. We verzoeken u daarom ons uw vluchtnummer en aankomsttijd door te geven, zodat we met u de verwachte aankomsttijd kunnen afspreken. Op de dag van vertrek dient de woning uiterlijk om 10.00 uur vrijgegeven te zijn.

5. AANSPRAKELIJKHEID

Finca Paraíso aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan en diefstal of verlies van eigendommen van gasten evenals letsel of ongeval berokkend aan gasten, ongeacht de oorzaak daarvan. Het gebruik van het zwembad geschiedt op eigen risico, het zwembad is onbewaakt. Betreding van ons domein is voor eigen rekening en op eigen risico.

6. OVERMACHT

Indien Finca Paraíso een reservering moet annuleren ten gevolge van overmacht, dan wordt de gedane aanbetaling terugbetaald. Finca Paraíso aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor overige door de gast geleden schade, er kan geen verdere aanspraak worden gemaakt op enige vorm van vergoeding, van welke aard dan ook.

7. DE WEBSITE

De eigenaar en uitgever van deze website is Finca Paraíso – La Palma. 
Onze website: https://www.fincaparaiso-lapalma.com wordt gehost door: VDX,  Stadionplein 23, 8025 CP Zwolle, Nederland.  Telefoon: +31 88 00 74 900