Privacybeleid van Finca Paraiso – La Palma

Finca Paraíso – La Palma hecht veel waarde aan uw vertrouwen in ons. Onderstaand informeren wij u over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Wet bescherming persoonsgegevens

Wanneer u gegevens aan Finca Paraíso – La Palma verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens.

Invullen van persoonsgegevens

Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking of een optie wordt u gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die u invult gebruiken wij uitsluitend om u de gevraagde service te verlenen of u in de toekomst over onze service te informeren. Wij verzamelen alleen uw naam, adres, emailadres en telefoonnummer, maar nooit voor derden.

Verwerking van persoonsgegevens

Wij zullen uw persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.

Wanneer u naar ons reist, kunnen wij door overheidsinstanties verplicht worden uw persoonsgegevens te verstrekken in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van andere sites en bronnen die u via onze website kunt tegenkomen. Wanneer u gebruik maakt van onze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens

Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien u inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens wenst, kunt u dit doen via contact@fincaparaiso-lapalma.com

Cookies

Finca Paraíso – La Palma maakt gebruik van cookies. Een cookie bevat geen persoonsgegevens. Onze cookies bevatten informatie over het klikgedrag en dienen ter herkenning om het gebruik van websites en informatievoorziening makkelijker te maken. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer of mobiele apparaat worden gezet als u een webpagina bezoekt. De informatie uit dit bestandje kan bij een volgende bezoek aan dezelfde webpagina weer worden teruggestuurd naar deze website, zodat de website uw computer kan herkennen.

Blokkeren van cookies

Als u helemaal geen cookies wilt ontvangen, kunt u de instellingen van uw internetbrowser aanpassen om het plaatsen van cookies volledig te blokkeren. Als u cookies blokkeert, kunt u onze website nog steeds bezoeken. Het is echter mogelijk dat u niet van alle onderdelen of functionaliteiten van de website gebruik kunt maken.

Verwijderen van geplaatste cookies

Geplaatste cookies kunt u zelf verwijderen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser, verwijder de cookies met behulp van de eventueel op uw computer geïnstalleerde beveiligingssoftware.

Buttons naar andere websites

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen delen op sociale netwerken als Facebook. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van de betreffende sociale netwerken afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door de sociale netwerken opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Deze sociale netwerken stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan: contact@fincaparaiso-lapalma.com

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy.